{ "user": { "type": "identify", "data": { "id":"None", "user":{ "name": " ", "email": "", "signupDate": "", "permission": "no" } } }, "page": { "type": "page Viewed", "data": "" } }
1000 TL Üzeri Siparişlerinizde Kargo Bedava!

    Vücut Şekline Göre Ürün Önerileri: En İyi Halinize Bürünme Rehberi!

    Lovemybody, sahip olduğu vücut tipi ile barışık, özgüvenli kent kadınına harika kıyafet rehberleri sunmaya devam ediyor! Bugünkü içeriğimizde farklı vücut şekillerine uygun ürün önerilerinde bulunacağız. Ürün önerileri hem birtakım kombin fikirlerini hem de Lovemybody koleksiyonundan eşsiz parçaları barındıracak.

    En şık ve etkileyici halinizi keşfedip ona bürünmeye hazır mısınız? O halde kahvenizi / çayınızı hazırlayın ve yeni sezonda nasıl giyineceğinizi en kolay yoldan keşfetmeye başlayın!

    Baseni Geniş, Beli İnce Olanlara: Bunlar Size Çok Yakışacak!

    Vücudunuzdaki fazlalıklar genel olarak basen bölgesinde toplanmış ve beliniz ince ise, size farklı etkinliklerde kullanabilmeniz için farklı ürünler önereceğiz. Başlayalım!

    • Gündelik etkinlikler için İspanyol paça pantolonlar: Basen bölgesindeki genişliği, genişleyen paçalar ile dengeleyerek son derece feminen bir aura yaratan İspanyol paça pantolonlar, üst kalça ve bel bölgesini sıkıca sarıyor. Bu sayede ince belinizi de ortaya çıkarıyor. Bu tip pantolonları kullanan kadınların üst vücudunu saran Madonna yaka, kayık yaka, askılı ya da balıkçı yaka çok sayıda ürünü kullanması kombini güzel tamamlayacaktır.
    • İş hayatı için kalem etekler: Hem bel inceliğini hem de basen kıvrımını aynı anda öne çıkaran kalem etekler, dengeli proporsiyonunuzun altını çizer. Kalem etekleri de üst vücut hatlarınızı belli eden şık crop’larla kombinleyin.
    • Davetler için balık elbiseler: Balık elbiselerle belinizin ve üst vücudunuzun zarafetini ortaya çıkarırken, maksi boydaki tasarımın boyunuzu uzun göstermesine izin verin.

    Baseni Geniş, Omuzları Dar Olanlara: Üst Vücudunuzu Ortaya Çıkarın!

    Omuzlarınız ve göğüs bölgeniz alt vücudunuza göre orantısız düzeyde daha ince ise, işte size yakışacak en şık sezon önerileri: 

    • Straplez bluz ve crop-top’lar: Omuzlarınızı olduğundan daha geniş göstererek üst vücudunuza dikkatleri çekecek straplez bluzlar harika birer seçim! Bunları doğru iç çamaşırları ile kombinlediğinizde göğüslerinizi de daha büyük gösterebilirsiniz!
    • Madonna yaka bluzlar: Bu tür bluzlar omzu iki yanından sararak birleştirdiği için omuzların daha geniş görünmesini sağlarlar. Artan genişlik ise görece daha dolgun olan baseni dengelemeye yardımcı olur. 
    • A kesim etekler: Üst vücudunuzun zarafetini belinize oturarak gösterirken, basenlerinizi genişleyen kesim ile kamufle eden A kesim eteklere bayılacağınıza eminiz. Hayal ettiğiniz zarif ve modern görünüm!

    Göbek Problemi olan Basenli Kadınlara: Omuzlar Star Olacak!

    Bel ve göbek bölgesinde de rahatsız olduğu fazlalıkları olan basenli kadınlar için çok sayıda ürün önerimiz var!

    • Derin göğüs dekolteli bluzlar: Madem bel bölgesini gizlemek istiyorsunuz, o halde odağı göğüs bölgesine kaydırın! Şekilli ve feminen bir göğüs dekoltesi ile bel bölgesini arka plana atabilir ve daha ince görünebilirsiniz.
    • Kayık yaka omuz dekolteli bluzlar: Özellikle şekilli omuzlara sahipseniz, yukarıyı ön plana çıkarmaya devam! Kalp yaka ya da kayık yaka olarak gelen bu tip bluzlar kalçadan genişleyen etekler ile bir araya geldiğinde harika sonuçlar ortaya çıkarıyor!
    • Kruvaze elbiseler:  Kruvaze elbiseler V yaka dekolteli yapıları, omuz ve göğüs kafesini öne çıkaran kesimleri ile genellikle dikkatleri gövdeye çekerler. Bu tip elbiselerde belin altından itibaren genişleyen etek kesimi, armut tipi vücuda sahip olan büyük beden kadınlar için adeta kurtarıcı olmaktadır. Siz de kruvaze elbiseleri tercih ederek daha şık bir aura elde edebilirsiniz.

    Dar Omuzlar, Dar Basen, Geniş Bel: Stilinizi Yeniden Yaratın!

    Elmas vücut tipi olarak da bilinen ve dar omuzlar, dar basen, geniş yapılı bel ile öne çıkan görünümde, proporsiyonunuzu dengelemek için tercih edebileceğiniz çok sayıda ürün tipi var. Bu ürün tipleri aşağıdaki gibi sıralanabilir: 

    • Staplez ya da Madonna yaka bluzlar: Geniş belinizi olduğundan daha ince göstermek için omuzlarınıza dikkat çekmek iyi bir fikir olabilir. Bunun için Madonna yaka bluzları ya da straplez üstleri tercih edebilirsiniz. 
    • Mini etek modelleri: Elmas vücut tipi özellikle orta ve alt bacakların ince, etkileyici ve çekici göründüğü vücut tipidir. Bu yüzden mini çan tipi, A tipi ya da U kesim etekler tercih ederek bacaklarınızı ön plana çıkarabilirsiniz. Bu sırada göbek görünümünü de dengelemek istiyorsanız alt grubu yüksek bel seçtiğinizden emin olmanız gerekiyor. 
    • Kuşak detaylı elbiseler: Bel kısmında kuşak bulunan günlük elbise ya da abiyeler, göbek bölgesindeki fazlalığı ikiye bölerek odağı dağıtırlar ve bu sayede daha ince, zarif bir görünüm kazanmanıza yardımcı olurlar. Bu tip elbiseleri kombinlerken kuşağı fazla sıkmamak ve vücudunuza oturmayan bir elbise tercih etmek oldukça önemli olabilir.

    Lovemybody’nin yeni koleksiyonunda yukarıda sözü edilen tüm ürün seçeneklerini bulabileceğinizi biliyor muydunuz? Siz de hemen büyük beden elbise, etek ve bluz seçeneklerine göz atabilir, 36 bedenden 52 bedene kadar değişen alternatifleri ile zengin koleksiyonda gezintiye çıkabilirsiniz.


    Her bedenin özgür, özgün ve güzel görünmeye hakkı var!