{ "user": { "type": "identify", "data": { "id":"None", "user":{ "name": " ", "email": "", "signupDate": "", "permission": "no" } } }, "page": { "type": "page Viewed", "data": "" } }
1000 TL Üzeri Siparişlerinizde Kargo Bedava!

    44 Beden Kadınlar İçin 4 Farklı Kombin Önerisi

    Şehre dönüşün başladığı sonbaharın giriş günlerinde büyük beden kadınlar için en klas 4 farklı kombin önerisi hazırladık! Önerilerimizin gerçekten işe yaraması için onları 4 farklı ortamda kullanabileceğiniz şekilde kategorize etmek istedik. Lovemybody moda editörleri tarafından hazırlanan bu rehber içerikte aile buluşmasında, gündelik bir gezintide, işte / okulda ve romantik bir akşam yemeğinde kullanabileceğiniz kombin önerilerini göreceksiniz. Hazırsanız hemen başlayalım!

    Kombin 1: Büyük Beden İçin Aile Buluşması Kombinleri: En Güzel Bayramlar İçin!

    Ev oturması ya da keyifli akşam yemeği planlarında giyebileceğiniz harika bir 44 beden kombin önerimiz var:

    Şık bir kumaş pantolon

    Büyük beden kumaş pantolonlar, kendinize özendiğinizi göstermek istediğiniz, sizin için değerli insanlarla buluştuğunuz her gün için harika parçalar olabilir. Bu tür ürünler teninize yapışmadığı için hem açık hem de koyu renklerde tercih edilebilirler. Siyah renkli kumaş pantolonlar ‘’kurtarıcı parça’’ olmaya daha uygun olsa da ekru gibi renkleri yaz aylarında tercih ederek kombininize hareket kazandırın.

    Kumaş pantolon üzerine tül detaylı geniş kesim bluz

    Siyah bir kumaş pantolon tercih ettiyseniz kırmızı, bordo, yeşil gibi canlı renklerde; beyaz bir kumaş pantolon tercih ettiyseniz ise siyah ve mor gibi koyu renklerde tül detaylı bluz kullanın! Tül detaylı bluzlarda, tül kumaş kimi zaman ürünün etek kısmında kimi zaman ise kollarında olabilir. Bu tür şık bluzlar dışarıda bir restoranda gerçekleştireceğiniz aile yemeklerinde de ev davetlerinde de gözleri üzerinizde toplayacak. Tercih edeceğiniz bluzun geniş kesim olması, mümkünse şifon kumaştan olması ve tül detaylarının fazlalıkları kapatacak bölgelerde yoğunlaşması harika sonuçlar yaratacak.

    Zarif bir hırka / trençkot

    Buluşmanız dışarıda mı? Kumaş pantolon şifon bluz kombininizi şık bir ceket, hırka ya da trençkot ile tamamlayabilirsiniz.

    Kombin 2: Romantik Bir Akşam Yemeği: 

    Kruvaze Elbiselerden Şaşmayın!Büyük beden kombin önerileri de aslında sizin vücut proporsiyonunuza göre özelleştirilebilir. Örneğin eğer kilonuzun büyük kısmı basen bölgesinde toplanmış ise bel kısmından üzerinize sıkıca oturacak elbise önerilerimiz tam olarak romantik akşam yemekleri için!

    V Kruvaze Yaka Bele Oturan Elbise

    Göğsün hemen altından değil, kalça başlangıcından bollaşarak basen bölgesindeki fazlalıkları kapatacak bu kurtarıcı parça doğru ürünlerle kombinlendiğinde şık bir restorana bile gidebilmenizi sağlayacak. V yaka elbiselerde aşağıdaki detaylara dikkat edin.V yaka elbiselerin tamamı kruvaze bir kesime sahip olmuyor. Kruvaze kesimleri restoran, ev oturması gibi sabit durduğunuz buluşmalarda tercihe derken, kruvaze gelmeyen V yaka elbiseleri piknik gibi daha hareketli zamanlarda tercih edebilirsiniz. Bu sayede oturup kalkarken kruvaze eteklerin açılma problemi ile karşılaşmamış olursunuz.V yaka ve kruvaze kesim elbiselerde basen bölgesinin iyice kapanabilmesi için kalçanın hemen başlangıcından itibaren modelin genişlemeye başlaması gerekiyor. Kalem formundaki kruvaze yakalar 44 beden için kombin önerilerimiz arasında değil. Kesime dikkat edin ve buna göre seçim yapın.

    Elbise Altına Zarif Günlük Topuklu Ayakkabı

    Genellikle 3 – 5 cm arasında olacak şekilde tavsiye edebileceğimiz zarif topuklu ayakkabılarda boyunuzu kesmeyecek modelleri tercih edin. Bunun için mümkünse bilek bağı olmayan, ten rengi ya da şeffaf ürünlere göz gezdirebilirsiniz. Ayrıca ayağınızın üst kısmını çıplak bırakan ve yalnızca ön kısmını tutan terlik modelleri de bacak boyunuzun daha uzun görünmesine yardımcı olacaktır.

    Orta Boy Çanta ile Kombininizi Tamamlayın 

    Kombin önerimizi uygularken küçük bir çanta kullanmamanızı tavsiye ederiz. Küçük beden çantalar görsel algıyı şekillendirerek vücudunuzun daha geniş ve kalıplı görünmesine sebep olabilir. Gereğinden büyük çantalar ise kaba bir görünüm oluşturacağından, orta boy el çantalarını tercih etmenizi tavsiye edebiliriz.

    Kombin 3: İş / Okul İçin 44 Beden Kombin Önerisi: Omuzları Açıkta Bırakan Madonna Yaka Bluzlar

    Omuzlarınız şekilli mi? Unutmayın, büyük beden kombinlerinde vücudunuzun en beğendiğiniz alanlarını öne çıkaracak parçalar seçmelisiniz! Madonna yaka bluz ya da elbiseler de tam olarak bunun için var! V yaka ya da Kalp Yaka olarak tanımladığımız şekilde göğsünüze yerleşen Madonna yaka ürünler, omuzlarınızın yalnızca üst bölgesini açıkta bırakır. Fazlalıklarınızın en az oranda görüneceği bu üst bölge, feminen, kadınsı ve kıvrımlı görünümü ile adeta göz doldurur. Kolunuzun aşağı doğru inen alanı ise bluzun kol bölgesinin devamı ile hafifçe örtülür. Bu sayede bir taş ile iki kuş vurmuş olursunuz:

    Güvendiğiniz bölgenizi öne çıkarmak

    Fazlalıklardan rahatsız olduğunuz bölgeyi kamufle etmek

    Madonna yaka bluzlarda üst vücudunuza iyice oturan modelleri tercih etmekten kaçınmayın. Bel bölgesini iyice sıkarak korse etkisi sağlayacak olan kumaşları tercih edin. Göbek bölgesine gelirken ise şık bir kombin elde etmek için bollaşan midi etekleri ya da kumaş pantolonları tercih edebilirsiniz. 

    Ufak bir tüyo: Madonna yaka bluzunuzu siyah, kahverengi, bordo gibi tek renkli alternatifler arasından tercih edin. Bu sayede bütüncül ve tok görünümü destekleyerek daha da şık görüneceksiniz. Midi etek tercihinizde ise minik çiçek ya da puantiye desenlerine sahip alternatiflere göz gezdirebilirsiniz.

    Kombine star parça ekleyin: Üst vücudunuzun sade şekilde sarıldığı kombinlerde, omzunuz da açıktaysa, hafifçe omuzlarınıza doğru atacağınız yarı transparan renkli bir şal size çok yakışabilir. Bu şal, bluzunuzun kapatamadığı bölgelerde kollarınızın genişliğini kamufle eder ve kombininizi hareketlendirir.

    Kombin 4: Gündelik Bir Gezinti İçin: Tişört – Pantolon Her Zaman Klasiktir!

    Moda uzmanlarımız eşliğinde 44 beden kadınlar için hazırladığımız son önerimizin starları ise tişörtler ve pantolonlar! İşte kombininizi oluştururken önemsemeniz gereken birkaç püf nokta!Vücudunuzdaki kiloların daha çok nerede toplandığına bakın. Eğer üst vücutta toplanıyorsa;

    Alt vücuda açık renkli, üste koyu renkli parçalar tercih edin. Örneğin açık renk Jean – siyah yırtmaçlı tişört kombinleri piknik ya da gündelik gezintilerde size gerçekten çok yakışacaktır.

    Bel oyuğunuz dilediğiniz kadar derin değilse tişört kesimi ile dikkatleri başka yere çekin. Tercih edeceğiniz tişörtün derin V dekolteli olmasına dikkat edin. Pantolonu ise slim – fit tercih ederek üst vücutta toplanan fazlalıklar hiç yokmuş gibi davranın! Eğer kilolar alt vücutta toplanıyorsa;

    Alt grubu koyu renkli, üst vücudu açık renkli tercih edin. 

    Direkt geniş kesime sahip olarak dikilen wide leg pantolonlar bu süreçte en iyi arkadaşınız olacak. Yüksek bel lacivert ya da siyah wide leg pantolonları, bel oyuntusundan yapışan ve göğüs dekoltesi veren tişörtler ile kombinleyebilirsiniz. 

    Ufak bir tüyo: Kalçalarınız geniş mi? Sakın bu kombine küçücük bir çapraz çanta kullanmayın! Kalçalarınız olduğundan daha geniş görünecektir.

    Stil tüyosu: Jean – tişört kombiniz kısa boyunuz dolayısıyla kendini gösteremiyor mu? Bottie ya da gündelik topuklu ayakkabılarla kombininizi daha ihtişamlı kılın!