{ "user": { "type": "identify", "data": { "id":"None", "user":{ "name": " ", "email": "", "signupDate": "", "permission": "no" } } }, "page": { "type": "page Viewed", "data": "" } }
1000 TL Üzeri Siparişlerinizde Kargo Bedava!

    Büyük Beden Pantolon Hangi Bluz ile Kombinlenir?

    Şık bir davet, gündelik bir arkadaş buluşması ya da smart-fit bir iş kombini: Büyük beden pantolonlarınızı tüm bu etkinliklerde hangi bluzlarla kombinleyebileceğinizi biliyor musunuz? Birkaç ince stil tüyosu ile daha enerjik, genç ve trend görünmenizi sağlayacak bir içerik hazırladık! Lovemybody’nin yeni koleksiyonundan sepetinizi doldurarak pantolon – bluz kombinlerinizi yapmaya hazır olun! 

    Kruvaze Bluz Modelleri: Dikkatleri Üst Vücuda Çekme Zamanı

    Büyük beden pantolonların bel – göbek bölgesinde görünen fazlalıkları kamufle etmenin yolunu biliyoruz: Kruvaze bluzlar! V yaka kesimleri ile üst vücudunuzun altını çizen ve alt kısma doğru hafifçe genişleyerek inen yapıları, kruvaze bluzları her ortam için kurtarıcı parça haline getiriyor. Seçim yaparken crop-top seçeneklerden ziyade standart bluz boyunda olan ürünleri tercih edebilir, ürünü pantolonun içinde değil, dışında kullanabilirsiniz. Bu sayede rahatsız olduğunuz görünüm bluzun arkasına gizlenmiş olacak.

    • Yeni Nesil Stil Tüyosu - Vatkalı Kruvaze Bluzlar: Özellikle sonbahar aylarında kullanılan vatka detayları, omuzlarınızı olduğundan daha geniş gösterir. Bu geniş görünüm ise hoş bir göz yanılması yaratarak bel kıvrımınızı derinleştirir, basenlerinizin ise daha ince durmasına yardımcı olur. Farkı hemen görmek için bir ürün satın alın!

    Tül Kol Detaylı Bluzlar: Feminen, İnce ve Zarif

    Kol bölgesindeki fazlalıklardan rahatsız olan her kadın, tül kol detaylı bluzlarla stilini yeniden yaratabilir! Teninizi ustaca gizleyen ve yarı transparan yapısı ile size gizemli bir zarafet kazandıran tül detayları hem yaz akşamlarında hem de sonbahar ve kış aylarında rahatlıkla tercih edilebilir. Tül detayları teninize yapışmayan dantel motifleri ile de hayal edebilir ve bu tür bluzları kumaş pantolonlarla kombinleyerek şık davetlere katılabilirsiniz. 

    • Tül kol detaylı büyük beden bluzlar özellikle pullu ve payetli gövde tasarımı ile sıklıkla kullanılıyor. Bu tür ürünler büyük beden jean’ler ile, kanvas pantolonlarla ya da kumaş pantolonlarla mükemmel görünüyor!
    • Tül detayı yalnızca kolda olmak zorunda değil! Görece kısa bir bluzun daha aşağı doğru uzanan tül detayı, onu hem ‘’büyük beden bluz’’ görünümünden kurtarır hem de halen fazlalıkları örten bir yapıya sahip olmasını sağlar. Tül detaylar büyük beden pantolon kombinlerinde gerçek yardımcınız olacak!

    Dikine Çizgili Bluz Modelleri: Desen Her Şeydir!

    Büyük beden pantolonda desensiz, tek renk modelleri tercih ettiğinizde bluzunuzda bir hareketlilik yaratmanın tam zamanı! Dikine çizgi desenli büyük beden bluzlar, dikkati genişliğe değil, uzunluğa çekerler. Üst vücudunuzdaki fazlalıkları ustaca kamufle eden bu ürünleri casual günlük kombinlerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Alışverişte, arkadaş buluşmasında ya da piknikte giyebileceğiniz çizgili bluzlarda hafif omuz dekolteli, salaş modelleri tercih edin. Bu sayede ürün teninize yapışmayacak ve çok daha cool bir görüntü oluşacak.

    Tunik Tipi Geniş Kesim Bluzlar: Sonbaharda Dolabınızın Kurtarıcı Parçası!

    Bel ve basen bölgesini boydan boya kamufle etmek istiyorsanız, dar paça pantolonlarınızın üzerine tunik tipi geniş kesim bluzları kullanabilirsiniz. Bu ürünler genellikle gömlek formunda ya da salaş bluz formunda olabilmektedirler. Yazlık bluzlarda tunik görünümü genellikle yarım kol ya da kolsuz ürünlerde kullanılırken, kışlık bluzlarda yarasa kol ve uzun modeller oldukça popülerdir. Belin yan kısımlarından rahatsız olan kadınlar, ayrıca bu tunik bluzların üzerine zarif, ince kumaşlı büyük beden hırkalar tercih edebilirler.

    Bu tür bir büyük beden pantolon – bluz kombininin basık, karanlık bir görünüm yaratmasını istemiyorsanız tunikten dolayı az oranda görünecek olan pantolonunuzu açık renk, tunik bluzunuzu ise koyu renk tercih edin. Bu sayede bir renk dengesi oluşturacak ve açık rengin azizliğine uğramamış olacaksınız. 

    Büyük Beden Asimetrik Kesim Bluzlar ile Etkileyici Görünüm

    Büyük beden pantolonlarla hangi bluz kombinlenmeli? Renk, genel aura ve desen size kalsın, biz size oldukça etkili bir tüyo vereceğiz: Asimetrik kesim bluzlar! Özellikle etek kısmı asimetrik olarak uzundan kısaya doğru tasarlanan ürünler, üst ve alt vücudunuzda bir illüzyon yaratarak olduğunuzdan daha uzun, daha ince görünmenize yardımcı olurlar. Üstelik bu modeller son dönemlerde oldukça trend olduğu için sizi genç, dinamik ve modern de gösterecek!

    Asimetrik bluzlarda omzu açık, salaş modeller çok moda. Bu tür modellerde büyük göğüslü iseniz toparlayıcı bir sütyen kullanmak vücudunuzun daha ince görünmesine yardımcı olabilir. Salaş modellerde derin V yaka göğüs dekoltesi, vücudunuzun dikey hattına dikkat çekmenizi sağlayarak rahatsız olduğunuz fazlalık alanları görünmez kılabilir. 

    • Büyük bedenler için stil tüyosu: Son dönemlerde en çok tercih edilen asimetrik bluzlar, yan kısımda hafif bir yırtmaç barındırabiliyorlar. Yan yırtmaç alanı ürünlerin hareket kolaylığı sağlamasına yardımcı oluyor. Bu tür alternatifleri gündelik yaşamda, alışverişte, spor yaparken kullanabilirsiniz. 

    Renk Bloklu Büyük Beden Bluzlar ile Büyük Beden Pantolon Kombinleri

    Renk bloğu dendiğinde büyük beden kullanan kadınların korktuğunu biliyoruz. Fakat renk blokları doğru alanlarda kullanıldığında özellikle üst bedeninizi çok daha ince gösterecek bir güce sahip. Bluzlarda üçlü dikey renk bloğu tasarımında, yalancı bir bel kıvrımı algısı yaratabilir ve koyu renkte tercih edeceğiniz büyük beden pantolonla görünümünüzü tamamlayabilirsiniz.

    Renk blokları yerine multi desen ürünler de tercih edebilirsiniz! Ürünün bir kenarında dikine zebra deseni bulunurken, diğer yarısında çiçek desenleri bulunabilir. Özellikle yaz aylarında sıklıkla tercih edilen multi desen bluzlar, dikkatleri bu renk ve şekil oyunlarının üzerine çekerek vücudunuzdaki fazlalıkların kamufle edilmesine yardımcı olur. Büyük beden pantolonlarla kombinleyeceğiniz bu tür bluzların kalça çizgisine kadar iniyor olmasına dikkat edin. Bu sayede çok daha rahat hareket edebileceksiniz.