{ "user": { "type": "identify", "data": { "id":"None", "user":{ "name": " ", "email": "", "signupDate": "", "permission": "no" } } }, "page": { "type": "page Viewed", "data": "" } }
1000 TL Üzeri Siparişlerinizde Kargo Bedava!

    Büyük Beden T-Shirt Rahatlığı: Yırtmaçlı, Salaş, Casual ve Modern!

    Kadınlar için büyük beden t-shirt modelleri, yaz ve ilkbahar aylarının kurtarıcı parçaları olarak kullanılıyor. Yalnızca alışverişte ya da arkadaş buluşmasında değil, casual bir yürüyüşte, akşam üstü gezinmelerinde, pikniklerde ya da gündelik ev oturmalarında da tercih edilen t-shirt rahatlığı, doğru parçalarla kombinlendiğinde çabasız şıklığın da anahtarı oluyor.

    Lovemybody moda editörleri sizler için sezonun en trend büyük beden t-shirt’lerini inceledi ve bu t-shirt’ler ile yapılabilecek modern kombinleri anlattı. Hazırsanız, bu sezona damga gibi vurmak için Lovemybody koleksiyonu sizleri bekliyor!

    Yeni Nesil Cool Şıklık: Yırtmaçlı Büyük Beden Bluz Modelleri 

    Özellikle 2021 yaz sezonunda popülerliğini arttıran oversize, kenardan yırtmaçlı bluz modelleri neredeyse her kombin ile mükemmel görünüyor! Dilerseniz kanvas ya da Jean şortlar, dilerseniz mom Jean ya da İspanyol paça pantolonlar, dilerseniz ise biker taytlar ile bir araya getirebileceğiniz bu t-shirt modelleri, hafif ve konforlu bir yapıya sahip.

    Peki, yırtmaç bu ürünlere nasıl bir rahatlık aktıyor? Hemen anlatalım:

    • Hareket kolaylığı: Özellikle büyük adımlar atmak istediğiniz yürüyüş ya da alışveriş gibi anlarda yırtmaçlı büyük beden t-shirt’ler size hareket kolaylığı sağlıyor. Bu da sportif etkinliklerde bu ürünlerin sıklıkla tercih edilmesine sebep oluyor.
    • Üzerinize yapışmayan kumaş: Yırtmaç, ürünün ön ve arka gövdesinin sizi sararak vücudunuza yapışması yerine hafif havada durmasına yardımcı oluyor. Bu da fazlalıklarınızın altının çizilmemesini, daha dinamik görünmenizi sağlıyor. Yeni nesil cool şıklık için ise bu görünüm oldukça önemli!
    • Asimetrik görünüm: Bu tür yırtmaçlı büyük beden tişörtleri sağ ya da sol kanatlarını hafif katlayıp pantolon içine sıkıştırarak kullanmanız da mümkün. Bu tür bir kullanım akıllıca bir göz yanılması ile boyunuzun daha uzun görünmesine yardımcı oluyor.

     V Yaka Büyük Beden T-shirt Cazibesi: Hem Şık Hem Rahat!

    T-shirtlerde biker yaka ya da yuvarlak yaka olarak adlandırılan görünümler özellikle sportif aktivitelerde sıklıkla tercih ediliyor. Fakat kullandığınız ürünü bir misafirlik ya da orta düzeyde resmi bir akşam yemeğine uyarlamak istiyorsanız, V yaka ürünler tercih etmenizi tavsiye ederiz. Penye ya da şifon kumaşa sahip olan büyük beden tişörtünüzde yaka veya omuz bölgesinde çeşitli taş / sim detayları varsa, rahatlığı harika bir şıklık ile tamamlamış olacaksınız!

    V yaka tişörtlerin büyük beden kombinlerinde neler kazandırdığına bakalım:

    1. Derin dekolte: V yaka tişörtler özellikle derin dekolteye sahip olduklarında üst bedeninizin uzamsal yapısını göz önüne çıkarırlar. Bu da belinizin, göbeğinizin ya da alt bacaklarınızın daha az dikkat çekmesi anlamına gelecektir.
    2. Göğüs altından genişleyen modeller: Bu ürünlerde özellikle kruvaze modelleri, yani göğüs altından hafifçe genişleyen modelleri tercih ederseniz, göbek fazlalıklarını kapatma şansınız daha da artar. Üstelik penye kumaşta tişört rahatlığından da vazgeçmemiş olursunuz!
    3. Omuz dekoltesi ile V yaka: V yaka bluzlarda hafif yarasa kol ambiansı yaratacak omuz penceresi detayları ürünü daha de cazibeli ve çekici hale getirebilir! Üstelik bu tür omuz pencereleri kollarınızı olduğundan daha ince göstererek aradığınız görünümü yaratmanıza yardımcı olur.



    Atlet Tipi Büyük Beden T-Shirt Modelleri: Ev Giyim ya da Spor Giyim İçin 

    Özellikle evde geçecek tembel ve keyifli bir günde sizi bunaltmayacak, hafif ve esnek yapılı büyük beden tişörtleri sıklıkla arıyorsunuz, öyle değil mi? Atlet tipi tişörtler tam olarak bu günler için! Hızlı bir akşam çıkmasında şort üstüne kombinleyebileceğiniz ve evde pijama olarak bile kullanabileceğiniz bu ürünler, size harika bir rahatlık & konfor sunacak. Lovemybody ayrıcalığı ile koleksiyonda bulunan büyük beden tişört seçeneklerine mutlaka göz atın!

    Peki, atlet tipi büyük beden tişörtler nasıl kombinlenmeli? Hemen bakalım:

    1. Büyük beden Jean – askılı tişört kombini: Kalın askılı atlet tipi bluzları tercih edin ve onları jean’leriniz ile bir araya getirin: özgüvenli, özgün ve kendiyle barışık bir kent kadını görünümü! Boyunuzu uzatacak hafif topuklu bir ayakkabı ve orta boy el çantası ile bir araya getireceğiniz bu stil, sizin için günün kurtarıcı kombini olacak. Yaz günlerinde akşama devam etmek için kombininiz üzerine ajurlu hafif bir hırka alabilir ve ekstra zarif bir alternatif look yaratabilirsiniz.
    2. Casual şort – askılı tişört kombini: Şehir hayatına dönüşte bol paça mom şortlar ile kombinleyebileceğiniz askılı atlet tipi tişörtler harika bir cool hava yaratmanıza yardımcı olacak. 
    3. Tayt – askılı tişört kombini: Tayt kombinlerinin büyük bedenler için zor olduğunu biliyoruz. Fakat doğru parçaların seçimi ile taytlarla son derece şık görünümler elde edilebilir. Öncelikle tayt seçimlerinizde İspanyol paça ve yüksek bel seçenekleri değerlendirin. Daha sonra vücudunuza tam yapışmayan, hafif casual bir askılı atlet tipi büyük beden üst ile ürünü kombinleyin. Atlet tipi tişörtünüzün yaka kısmında hafif dantel detayları barındırması görünümünüzü daha da şık kılmanıza yardımcı olabilir. Tayt tişört kombinleri hem romantik buluşmalarda hem de gündelik yaşamda rahatlıkla kullanabileceğiniz görünümleri oluşturuyor. 

    • Ufak bir stil tüyosu: Bu tür kombinlerde tercih edeceğiniz taytın penye yerine dalgıç kumaştan, toparlayıcı bir yapıya sahip olmasına dikkat edin. Bu sayede çok daha fit bir görünüm elde edeceksiniz!

    T-Shirt Rahatlığını Desenlerle Süsleyin!

    Lovemybody moda uzmanlarının önerilerini burada bitirmeden önce, tişört seçimlerinizde kendinizi özgür hissetmenizi istediğimizi hatırlatmak istedik. Tişört koleksiyonumuzda sizleri bekleyen üstü yazılı, üstü minimal desenli, sloganlı ya da büyük desenli seçenekler gününüze ve enerjinize ekstra renk katabilir.

    • Büyük beden yazılı tişört modelleri: Enerjinizi turuncu, sarı, mavi renklerinin canlılığına emanet edin! Üstü yazılı renkli tişört modelleri ile kim olduğunuzu kombininize yansıtma zamanı!
    • Desenli tişört modelleri: Dikine çizgili desenler, çıtır küçük çiçek desenler ve daha fazlası ile kombininizi renklendirin!